ikon och logga för beauty care by sara

BeautyCare by Sara

Hos oss på Len & Chic hittar du även egenföretagaren BeautyCare by Sara som erbjuder en rad avancerade behandlingar. Sara är utbildad inom alla dessa områden och för din trygghet säkerställer hon att alltid ha den senaste kunskapen inom området. Godkänd av Miljö & Hälsa.

Bokningarna till Sara sker via länkarna nedan.

1 av 6

Microneedling

Microneedling är en avancerad nålbehandling som orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålarna. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur. Microneedling är effektiv för att behandla bland annat ärr, fina linjer och rynkor, förstorade porer, celluliter och hudbristningar.

Boka behandling

Microblading

Microblading eller 3D-ögonbryn är ett samlingsnamn för behandling som med hjälp av en kosmetisk tatueringspenna lägger små tunna ”snitt” med pigment. Detta ger en otroligt naturlig look som håller länge.

Boka behandling

Plasmalift

Plasma Lift Behandling är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor på huden. Huden på behandlingsområdet stramas upp och drar cellerna närmare varandra, vilket ger en uppstramande effekt. Som ett lyft för slapp hud utan kirurgiskt ingrepp.

Boka behandling

Lashlift

Lashlift är en populär behandling där fransarna böjs upp för att få ett lyft. Fransarna fästs, strå för strå, på en silikonplatta som ligger på ögonlocken medan du blundar. Därefter appliceras två vätskor i omgångar som gör att dina fransar blir permanent böjda och lyfta. Fransarna färgas även för maximal effekt.

Boka behandling

Browlift

Liksom Lashlift är Browlift enväldigt populär behandling som ger brynen ett lyft och illusionen av tätare & fylligare bryn. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen. I behandlingen färgar man brynen samt formar dom.

Boka behandling

Trådning

Trådning, är en urgammal och ekologisk hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern. Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dom från roten och lämnar kvar silkeslena ytor.

Avslutas med lugnande kräm

Boka behandling

PhiBrows

PhiBrows är en semi-permanent tatuering av ögonbrynen där formen av brynen beräknas enligt ansiktets egna morfologi och den phi-formeln. Pigment implanteras med små mikroblad, som ger ett naturligt utseende av hår av olika längder och tjocklek. En korrigering görs ca en månad efter första behandlingen.

Boka behandling

Kontakta Sara

Hos Len & Chic hittar du en rad innovativa skönhetsbehandlingar via egenföretagaren BeautyCare by Sara. För oss är det viktigt att du känner dig trygg och därför är Sara utbildad inom de senaste teknikerna på marknaden.

Alla frågor gällande dessa behandlingar bokas och svaras via BeutyCare.


Följ Sara på Instagram @beautycare.sara


Telefon: 0765544145
Email: beautycaresara.info@gmail.com