Brasiliansk Vaxning

Brasiliansk vaxning är en intimvaxning som kräver extra stor erfarenhet för bästa resultat. Just detta är något som vi genom åren blivit speciellt populära samt experter på. För dig som kund innebär detta att du möter en avslappnande utövare som ger dig det absolut bästa resultatet. Genom åren har vi sett behandlingen bli mer populär och vanlig då kvinnor tröttnat på irritation och rakning.

Många kan känna sig nervösa över en brasiliansk vaxning, men vi är väldigt erfarna och noga. Det som är bra med just sugaring är att det gör mindre ont och att den är väldigt effektiv och snabb. Vi har lång erfarenhet av sugaring och vaxning generellt, och vi arbetar alltid med skonsamma metoder anpassade för de mest intima och känsliga områdena. Vi har full förståelse att man kan känna sig obekväm när man vaxar sina intima delar, men vi är erfarna och ser alltid till att man känner sig bekväm och trygg när man kommer till oss.

Med många års erfarenhet kan du därför känna dig trygg hos oss när du bokar din brasilianska vaxning. Du får ett mer effektivt och bestående resultat. Tveka inte att höra av dig om du har frågor så hjälper vi dig.

hand som håller i troskanten

Det blir inte mer intimt än såhär

Du har säkert hört talas om att göra en "brazilian". Vaxmetoden brasiliansk vaxning är en intimvaxning som kräver extra stor erfarenhet för så bra resultat som möjligt. Hos oss kan du med vår expertis inom sugaring och långa erfarenhet känna dig trygg. Den intima vaxningen är för dig som vill undvika skador från rakning men ändå känna dig len och fresh!

dam i underkläder av färgen nude

Vi utför brasiliansk vaxning med sugaring

För en mer skonsam, effektiv vaxning och med bästa resultat, har vi specialiserat oss på att utföra brasiliansk intimvaxning med sugaring.

Du som kund väljer själv om du vill spara en triangel etc eller ta bort allt, vid brasiliansk vaxning innebär det allt intimhår, även mellan skinkorna. Första gången kan de flesta uppleva att det är lite smärtsamt, detta då håren är grova och sitter extra hårt i hårsäckarna. Men redan vid din andra vaxningen och vid regelbunden vaxning kommer du uppleva skillnaden, dina hår är tunnare, de sitter inte lika hårt i roten, behandlingen är inte lika smärtsam alls och du märker en minskning av antal hår, vissa mer än andra. 

Så tveka inte att boka in en vaxning i Malmö hos oss i Hyllie.

Läs mer om sugaring
 • ""

  Intim hårborttagning

  Brasiliansk vaxning syftar till hårborttagning i de intima delarna av kroppen.

 • ""

  Silkeslen

  Med vår brasilianska sugaring metod får du ett silkeslent resultat. Fler besök hos oss gör resultatet ännu bättre.

 • ""

  Slipp rakningen

  Undvik att skada dig genom traditionell rakning eller kallvax. Våra intimvaxning minimerar obehaget.

1 av 3

Hur fungerar brasiliansk vaxning?

FÖRE BEHANDLINGEN

Vi rekommenderar att du inte rakat dig på ca 2 veckor före ditt besök. Undvik att sola precis före behandlingen och undvik att använda duscholja före behandling. Om du redan använder dig av vår intima vaxning är det lagom med återbesök efter 4-5 veckor. När du kommer till oss kan du känna dig trygg då vi har lång erfarenhet. För oss är det viktigt att du upplever behandlingen som trygg och säker.

EFTER BEHANDLINGEN

För bästa resultat rekommenderar vi att du hjälper hårstråna och huden i det behandlade området genom att försiktigt skrubba dig med en skrubbhandske ca 1 vecka efter vaxning. Upprepa en gång i veckan därefter.

Området kan upplevas något ömt direkt efter första omgången och vi rekommenderar därför att du undviker träning eller intim närhet de första 12 timmarna efter vaxning. På så sätt undviker du irritation.

Kom gärna förberedd och ha på dig bomullstrosor och undvik tighta byxor resten av dagen då du fått behandling.

För bästa resultat rekommenderas återbesök inom 4-5 veckor men du kan även komma så sent som upp till 6 veckor för återbesök. Därefter blir håren för många och längden gör det lite mer smärtsamt igen.