Bli solbrun med svenska BRONZA spray tanning

Vi erbjuder spray tan av högsta kvalitet. Då vi själva vet hur viktigt det är att brännan ser naturlig ut använder vi oss av det exklusiva märket Bronza från Stockholm.

vackert ansikte i solsken med skugga från en växt

Solkysst och redo för livet i färg

Bronza är en Studio i Stockholm som har spridit ett glimmande glow över Sverige sedan 2016. De delar vår passion för att skapa gyllene, solkysst hy på ett hälsosamt, solfritt sätt. Hos oss på Len & Chic erbjuder vi en unik spray tan från deras sortiment. Formulan är vegansk, snabbaktiverande och med naturliga ingredienser som ger dig en jämn färg och ett naturligt lyster anpassad efter ditt eget pigment.

hand på ett ben med skimrande olja på kroppen

Skön bränna och vårdande för huden på samma gång

Alla vet vid det här laget att solen är skadlig och hudens värsta fiende. Men alla vill vi väl också unna oss en fin solbränna. Därför erbjuder vi dig en naturligt gyllenbrun färg utan risk för rynkor, soleksem, sveda eller hudcancer! Färgen avtar jämnt som en solbränna utan att fläcka. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som du blir läckert gyllenbrun!

Boka nu

Innan bronzing behandling

 • ""

  Hårfri

  Om du vill vaxa dig rekommenderar vi att du gör det senast 48h innan bronzing. Porerna behöver hinna sluta sig igen så att spray inte samlas och skapar ett prickigt resultat.

 • ""

  Ren hud

  Skrubba och återfukta huden 24h innan för att få din bronzing att både fästa och avta jämnare. Ge lite extra kärlek åt särskilt torra partier som armbågar, knän, anklar och eventuella torra fläckar.

 • ""

  Bästa resultatet

  Vi applicerar med spray på ren och torr hy utan smink, deodorant och undvik att ha produkter som innehåller oljor på kroppen när du kommer till behandlingen.

Så gör du för att få din nya tan att hålla så länge som möjligt