Sugaring - Just wax it

Vi erbjuder marknadens mest skonsamma och mest effektiva sätt att vaxa. Med sockervax får du ett bättre resultat som efter flera behandlingar är oslagbart jämfört med de traditionella hårborttagningsmetoderna. Dessutom passar det alla oavset hårfärg, hårkvalitet eller var på kroppen.

Det mest effektiva sätt att vaxa på

Till skilland från kallvax eller traditionell vaxning så fastnar inte sugaring på huden. Resultatet blir en skonsam och effektiv vaxning. Eftersom sugaring är så skonsamt slipper du även att få öm eller röd hud efter en behandling med sugaring.

lår och vad i en dansant ställning

Skonsamt både under och efter behandling

När vi utför behandlingar med sugaring avlägsnas håret på det utvalda området i hårets växtriktning. På så sätt bryter man inga hårstrån, man stressar inte huden och du minimerar risken för inåtvänd återväxt av hårstrån. En behandling med sugaring gör även att du är fri från hår under en längre period än traditionell vaxning.

 • ""

  Skonsamt

  Sugaring är skonsammare avlägsning av hår. Du undviker brutna och inåtväxande hårstrån.

 • ""

  För kroppen

  Sugaring kan användas på hela kroppen och har samma effektiva förmåga att avlägsna hår.

 • ""

  Hårfri längre

  Behandlade områden är hårfria längre än vid traditionell hårborttagning eller rakning.

1 av 3

Så fungerar sugaring

FÖRE BEHANDLINGEN

Att tänka på före en behandling med sugaring är att du bör ha en hårlängd på 5-7 mm. Om du precis rakat dig tar det ca 2-3 veckor att uppnå den längden på håret. Men även om du har korta hår så är det bra att veta att sugaring generellt sätt kan användas på kortare hår än vanligt kallvax eller traditionell vaxning.

För bästa resultat rekommenderar vi att området du ska behandla blivit djuprengjort med exempelvis peeling eller skrubb.

EFTER BEHANDLINGEN

Sugaring är skonsamt mot huden, men trots det är det vanligt vid alla typer av hårborttagning att du efter behandling kan bli lite röd och lätt irriterad. Detta är fullt normalt. Oftast lägger sig rodnad efter ett dygn eller två, det kan vara väldigt individuellt.

Du kan behandla området för att mildra effekterna av sugaring. Ha endast på dig löst sittande och luftiga kläder som andas bra. Håll det behandlade området rent och återfukta huden för att förebygga rodnad. Oparfymerad babyolja är ett skonsamt sätt att återfukta området effektivt. Du ska även efter behandling fortsätta att hålla den behandlade huden så ren som möjligt , exempelvis genom mild peeling och exfolierande skrubb. Det kan du börja med så fort huden inte är röd eller irriterad längre.

hand som håller i troskanten

Gör det ont att vaxa med sugaring?

Om det är första gången du testar sugaring eller vaxning är oftast hårstråna grövre. Då upplever många en lätt smärta, men tänk på att det kan vara väldigt individuellt. Ju fler gånger du kommer på behandling hos oss desto tunnare och glesare kommer dina hår att vara vilket minskar smärtan.

Läs vår blogg om vaxning
axelparti på en man

Sugaring även för mannen

Vi erbjuder även vaxning för män på rygg eller bröst/mage. Resultatet vid upprepade behandlingar med sugaring är oslagbart jämfört med traditionella hårborttagningsmetoder.